vasárnap, március 11, 2007

Harz, Praha... Hamarosan!!!

Tenalédi és Hisztipancsa, drágák! Még meglátjuk...:)!!! Féschüschtanárúr! Nagyon kiváncsi vagyok, hogy az úgxynevezett "Tász, tász, tászetui-módszerrel" milyen eredményeket értel el kis tanítványaidnál!!! Máska, életem! Érezd jól magad Spanyolhonban, és vigyázz Rencire! Öregdzsok, ha nyáron meglátogattok, csinálunk pár szezámutcás képet a blogra... Drága ifj. Magyarné, ugye milyen komoly, alig várom, hogy együtt rázzuk az ükszkákszra!!!!

Gergö ma ment haza, nagyon jó volt Vele, a beszámolók késöbb következnek, mert holnap utazunk a Harzba, majd Róuland érkezik, s vele pedig Prágába igyekszünk. Tehát két hét múlva fényképek, beszámolók, és minden egyéb a blogon! Csauk!

2 Comments:

At 09:27, Anonymous Névtelen said...

Helo!

A kis köpcös nemcsak, hogy kiszarta magát, de haza is ért. Ismét sokat sikerült aludnom a buszon, mintegy 2 órát. Úgyhogy lassan tán aludni térek. Nagyon jó volt Önnél!

Nupp

 
At 19:33, Blogger Ottó Barbara said...

Szia Mókuli!

Na osztán nagyon vigyázni magatokra!!!! Egyébként azért van annyira kevés kép fent a valétáról eddig, mert eddig ennyihez jutottam hozzá....De ami késik nem múlik!

Puszi: Nyuszómuszó

 

Megjegyzés küldése

<< Home