kedd, április 17, 2007

Biciklitúra a környéken

A hétvégén a Horizontével (a cserediákokat összefogó szervezet) biciklitúrát tettünk. Gyönyörű időnk volt végig. Az útvonal Chorin (katedrális)-Brodowin (ökofalu)-Rosinensee (piknik)-Niederfinow (Schiffshebewerk)-EW volt. Tizennégyen vágtunk neki az Anke által és általam szervezett kirándulásnak. Ankéről annyit kell tudni, hogy szintén a főiskolán végzett erdész szakon, de jelenleg a Fachhochschule „PR-osztályán” dolgozik. A múlt héten elfogadtam interjúajánlatát, így a jövő havi Seitenwind-ben (a fősuli újsága) bárki elolvashatja történetemet. A túrán nem haladtunk túl gyorsan, mert rögtön az elején eltévedtek páran, akiket telefonon kellett visszakormányozni a csoporthoz, illetve technikai problémák is adódtak. Két szelep mondta fel útközben a szolgálatot, köztük természetesen az enyém is, illetve Błażej egyik pedálja egyszerűen kiesett a helyéről. Szerencsére mindent meg tudtunk javítani, illetve javíttatni. Aztán egy jó hangulatú piknikezést tartottunk a csodálatos Rosinensee (Mazsola-tó- Mazsa) partján. Az egész nap nagyon jól telt, szerencsére a hivatalos nyelv ezúttal is a német lett. Nagyon jófej emberek alkotják a törzsgárdát, iszonyat sokat lehet velük poénkodni, és abszolút vevők minden típusú poénra. A túra végén kettévált a kis csapat, mivel páran siettek vissza EW-ba, mi azonban még megittunk egy sört Niederfinowban.

4 Comments:

At 15:03, Anonymous Névtelen said...

Szia, Koti!
Már nagyon készülünk itthon az emléktúra-sztrapi-kombóra, aminek fényét Erzsi néni ajándéka is fogja emelni... Ugyanis a hétvégén ejtettük meg a Túr vízgyűjtő területén a világmegmentő kérdőívezésünket, összesen 25 fő, kis szakirányosokkal kibélelve.
Sokat beszélgettünk Erzsi nénivel meg Bandival, de kicsit uncsi volt, mert az idő túlnyomó részét a Dani meg a Zümi emlegetése töltötte ki. A helytől persze mindenki el volt ájulva, úgyhogy már elkezdtem az aknamunkát egy tanszéki-szakirányos hosszú hétvégére...:))
Köszönöm, hogy hallgattál rám, és továbbra is hosszúakat írsz, bár lehetne még hosszabb, csak egy kicsit...lécci...:)
Az egyik kedvenc képem az újakból Anke magábaszállása (hú, de csúnyára sikerült ez a szó...:))), bár szerintem épp azon tűnődik, hogy hogy a francba fog innen visszakászálódni...

Ezer pusz (pups),
Máskaakimárnagyonvágjaacentit

 
At 16:02, Blogger Dunc said...

Szia Máska!

Vááá, már én is nagyon várom a viszontlátást, alig várom, hogy friss infókkal lássatok el Magatokról, Veletek akarok már túrázni, Veletek akarok zabálni, fitimixet csinálni és röhögni, röhögni, röhögni! Tényleg voltatok Fülesden? De jó Neked, mostanában annyit jár ott az eszem, és volt málékásás is? Ezek a kérdőívezések mindig világmegmentőek:))

Jajj, de jó már csak pár nap és találkozunk!!!

Milliaú csauk: Kotáß

 
At 12:38, Anonymous Névtelen said...

Csöcs Kotász!

Készülök a sztrapacskabulira egy újabb adag barackszörppel, olyannal, mint amit prágában zsákmányoltál. Máska, tökrenagyonnagyon sajnálom, hogy nem mentem el... :(
Koti, regelj a törökvész.extra.hu-ra, ott frissibe olvashacc infókat.

Csapolt Niederfinow-i sört mindenkinek!!!

 
At 10:50, Anonymous Névtelen said...

Dunczikám!!!!!

Már október van, te meg megint ott és itt meg sehol semmi!!!! Hajrá! Nemérdekel, hogy már nem tucc lopni netet, meg hogy dolgozó ember letttél, sőőt, a munkaidő tökéletes kihasználása az, ha közben írsz ide néha. Én is így csinálom :)

Na pá, züm

 

Megjegyzés küldése

<< Home